Innbydelse:

Øystre Slidre IL ønsker løpere, ledere, trenere og tilskuere velkommen til Hovedløp for yngre og O-landsleir på Beitostølen 10.-15.august 2017.

 

Hovedprogram (Se detaljert tidsplan under fane Tidsplan)

Torsdag 10.august

 • Ankomst (Se egen fane Transport)
 • Prøveløp

Fredag 11.august

 • 11.00 HL Sprint
 • Premieutdeling på arena

Lørdag 12.august

 • 10.00 HL Lang
 • Premieutdeling på arena
 • Disco

Søndag 13.august

 • 09.00 “The Ultimate Challenge” dag 1

Mandag 14.august

 • 09.00 “The Ultimate Challenge” dag 2
 • Disco med premieutdeling

Tirsdag 15.august

 • 10.30 Kretsstafett
 • Avreise

 

Detaljprogram

Fortrening:

Torsdag vil det bli muligheter til relevant fortrening i gangavstand fra overnatting, både sprint og langdistanse. Kartene er synfart samtidig med HL-kartene og løypelegger er samme som under HL. Kretsene får ferdig trykte kart til fortrening i kretskonvolutt.

HL Sprint:

HL-sprint gjennomføres i sentrum av Beitostølen. Siden løpsområdet delvis ligger i overnattingsområdet vil det i PM bli tydelig definert hvilke veier som skal benyttes til/fra overnattingssted etter ankomst. På løpsdagen skal alle løpere møte på Beitostølen skistadion senest én time før første start. Der vil det være mulighet til å oppholde seg innendørs. Det vil bli merket fra skistadion til start. Løpsområdet vil være hyttegrender med mange stier og veier, inkludert enkelte mindre skogsområder. Alle løypene vil passere arena underveis i løpet. Kart: 1:4000/2m, synfart av Helge Gisholt, oppdatert i 2017.

 

Her ser du rett inn i løpsterrenget på langdistansen


HL Lang:

HL-lang gjennomføres hovedsakelig i terrenget nord for Beitostølen sentrum. Løpsområdet er stort sett lettløpt- til meget lettløpt fjellterreng- beliggende 900-1100 meter over havet. Noen områder med undervegetasjon og tettere skog forekommer. Alle deltagere kan gå direkte fra overnatting til arena når de måtte ønske og selv bevege seg fra arena til start. Alle løyper, unntatt H/D14-16C, vil passere arena underveis i løpet. Kart: 1:10 000/5m, synfart av Helge Gisholt, oppdatert i 2017.

 

Det holder ikke å være god til å kjøre bil…


The Ultimate Challenge:

I løpet av to dager vil vi i en kombinert aktivitetspreget konkurranse kåre vinnerne av The Ultimate Challenge. Samme klasseinndeling som i HL Sprint. The Ultimate Challenge består av følgende øvelser: Bilbane, Bob-bane, Uphill-orientering og Downhill-orientering. Treningsgruppene med leder gjør disse oppgavene sammen. Lederen har ansvaret for å legge inn tidene deres i et resultatark og den i hver klasse som har lavest tid totalt er The Ultimate Winner. Premieutdelingen foregår før discorytmene tar overhånd.

…du må være god til å kjøre bob også

Kretsstafett:

Kretsstafetten foregår på skistadion på Beitostølen og gjennomføres som en Mixed Sprint Relay, DHHD. Deltakerne oppfordres til å stille i kreative antrekk. HL/OLL avsluttes der med premieutdeling på arenaen. Kart: Beitostølen Sør, 1:4000, 2 m, utgitt 2017.

 

Premiering:

Det er 1/3 premiering av antall startende på HL Sprint og Lang, samt premiering av de tre beste lagene på kretsstafetten og i tillegg premie til beste kostymelag .

Klasser og estimerte vinnertider:

KLASSE SPRINT LANG
D14 13-15 min. 30 min
D15 13-15 min. 35 min.
D16 13-15 min. 40 min.
H14 13-15 min. 30 min.
H15 13-15 min. 35 min.
H16 13-15 min. 40 min.
H/D 14-16 25 min.
KRETSSTAFETT
DHHD 14-16 15 min. pr. etappe

 

Kvitteringssystem:

Det benyttes emiTag til tidtaking i alle konkurranser. På HL Sprint og Kretsstafetten er det touch-free kvittering med emiTag. På HL Lang brukes personlig Emit løperbrikke som kvittering og emiTag til tidtaking.

 

Terrengsperring:

Se https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1Ty0mN9pGReL7mAXSvXWoEdVI-fc (link)

 

Innkvartering:

Alle løpere, ledere og trenere innkvarteres i Beitostølen Resort sitt system i rom, hytter, leiligheter med egen seng. Alle må ha med sengesett, lakenpose eller sovepose.

 

Her samles dere tre ganger pr dag til foring !


Bespisning:

Det er fire måltider pr dag. Frokost,  middag og kveldsmat spises i Beitohallen, matpakke for lunsj smøres til frokost. Det er kjøleskap på alle boenheter. Deltakere med spesielle behov må melde fra til arrangør ved påmelding i Eventor.

Transport:

Det er av miljøhensyn lagt opp til at det er ingen transportbehov under HL/OLL 2017.

 

Påmelding:

Påmelding skjer i Eventor. Påmelding åpnes etter påske 2017, ca 18.april. Personlig Emit brikke skal brukes og personlig emiTag kan brukes. Løpere som melder seg på uten brikker blir automatisk tildelt både brikke og emiTag og blir fakturert kr 25.- brikke/løp. NB ! Husk å melde deg på tre separate påmeldinger, HL Sprint, HL Lang og OLL i Eventor.

Påmeldingsfrist:

For løpere til HL og OLL er siste frist for ordinær påmelding fredag 30.juni kl 23.59. For kretsenes ledere er ordinær påmeldingsfrist fredag 7.juli kl 23.59. Siste frist for etteranmelding er torsdag 10.august kl 23.59. Trekning av startlister vil foregå lørdag 5.august og legges ut på arrangørens hjemmesider. Påmeldingsfrist til kretsstafetten er søndag 13.august kl 23.59.

 

Påmeldingsavgifter HL 2017:

HL Sprint              kr 575.- (inkl 100.- i reisefordeling)

HL Lang               kr 575.-

Etteranmeldingsgebyr + 50 %

 

Oppholdsutgifter HL/OLL 2017 for utøvere og ledere:

Opphold HL Torsdag-Lørdag kr 1500.-

Opphold OLL Lørdag-Tirsdag kr 2250.-

Opphold HL/OLL Torsdag-Tirsdag kr 3750.-

Etteranmeldingskostnad OLL kr 500.-

Påmeldingsavgifter og oppholdsutgifter betales til kontonummer 2135.35.47906 og merkes løper, klubb og krets. NB ! Påmelding er bindene og gyldig når betaling er mottatt og senest innbetalt fredag 14.juli 2017. Ved sykdom refunderes ikke påmeldings – eller oppholdsutgifter av arrangør da dette er å regne som en pakkereise og dekkes gjennom eget forsikringsselskap.

 

Treningsopplegg/Fortrening:

Det vil være satt ut med skjermer og EKT på fire o-tekniske opplegg (2 på sprintkart og to på langdistansekart)  på Beitostølen fra 15.juni til 2.juli.

Helgen 16.-18.juni kan vi organisere et opplegg med overnatting, mat og trening. Helgen etter er det Norsk O-Festival på Oppdal og det vil praktisk være mulig å ta med seg disse oppleggene på vei til eller fra Oppdal (hvis du ikke bor i Nord-Norge da).

 

Adkomst Beitostølen:

Beitostølen ligger midtveis mellom Bergen, Trondheim og Oslo. Fra Oslo går det Valdresekspressen 6 x daglig, fra Bergen går Øst-Vest ekspressen 1 x pr dag og bussene fra Otta eller Lillehammer korrespondere med tog mellom Oslo-Trondheim. Det går ekspressbuss fra Gardermoen en gang hver dag. Alt dette finner du på www.jvb.no .

 

Hovedkomite:

Løpsleder Erik Østli erik.ostli@osil.no 916 27 540
Løypelegger Jørn Sundby
Kart Helge Gisholt
Økonomi Einar Hegge
Forlegning Ragnhild Bakken
Forpleining Anita Haug Lien